Restaurant Woudrichem

Overnachten

Overnachten

Na een gezellige en ontspannen avond bij Kruiden & Jasmijn kunnen wij ons voorstellen dat u uw verblijf in Woudrichem wilt verlengen. We hebben daarom wat suggesties voor u. Stuk voor stuk fijne gelegenheden om de nacht door te brengen

Loevestein.jpg

Het monumentale Slot Loevestein. Overnachten in Slot Loevestein is een unieke belevenis. Daarom hebben we een speciaal arrangement voor u samengesteld.

Het vrijstaande en landelijk gelegen Loenestein  goud2.jpg  goud3.jpg
Goud en Zilver ligt in een levendig winkelgebied en biedt accommodatie in het historische centrum van de stad Gorinchem. Deze accommodatie is gevestigd in een voormalig handelsgebouw voor goud en zilver.
Deze accommodatie heeft ook een van de best beoordeelde locaties in Gorinchem! 

Hotel Goud & Zilver in Gorinchem,
is een appartementengebouw.
Langendijk 60, 4201CJ, Gorinchem.
Tel +31(0)183515977
http://www.gz-suites.co molenstr1.jpg  molenstr2.jpg 

 Bed en breakfast Woudrichem

Deze accommodatie biedt kamers met een flatscreen-tv, een terras en een minibar. In de goed uitgeruste kitchenette kunt u van een magnetron en een oven gebruikmaken. De privébadkamer is voorzien van een douche en badjassen. Vanuit elke kamer kijkt u uit op de tuin. 

Bovendien zijn er een tuin en een terras te vinden, bagageopslag en een kinderspeelplaats. In de omgeving kunt u tal van activiteiten ondernemen, bijvoorbeeld fietsen.

Bed en Breakfast Oud Woudrichem
Heerlijk overnachten en een smakelijk ontbijt in een sfeervolle locatie in het mooie, Historische Woudrichem


 kerkstr1.jpg kerkstr3.jpg 

Bed en Breakfast Oud Woudrichem
Heerlijk overnachten en een smakelijk ontbijt in een sfeervolle locatie in het mooie, Historische Woudrichem

M.A.V. Klein-Meier
Kerkstraat 78
4285 BC
0183 309895 / 06 19 15 17 95
info@oudwoudrichem.nl
www.oudwoudrichem.nl


  rijkswal1.jpg rijkswal3.jpg rijkswal2.jpg 

B&B “Op de Vestingwal” is gelegen op één van de bastions van oud Woudrichem. Vijf stappen van het B&B vandaan en je hebt uitzicht over de Historische Stadshaven, de samenvloeiing van de rivieren Maas, Waal in de Merwede en in de verte de vestingstad Gorinchem. Vanuit het B&B kijk je de vesting in. 

BB “Op de Vestingwal” is een overnachtingsplek voor iedereen die van rust en lekker eten houdt, die van natuur en cultuur kan genieten, die met de auto, de motor of de sloep komt en natuurlijk voor fietsers en wandelaars, ja echt voor iedereen dus…

 

 
 

 

Website design & Content Management Systeem door De Webmakers