Restaurant Woudrichem

Keuken

De Keuken

Onze Chef-kok en eigenaar Patrick de Rade is een ervaren horecaman. Hij heeft zijn sporen verdiend bij gerenommeerde restaurants als ‘t Weeshuys’ in Geertruidenberg, De ‘Gravin van Buren’ in Buren, ‘De Fuik’ in Aalst en ‘De Verdraagzaamheid’ in Zaltbommel.
Hij kent als geen ander de smaak en de wensen van zijn gasten. Daarom zien we veel mensen ook regelmatig terug.

Internationaal
De keuken is Frans, met internationale invloeden. Patrcik laat zich graag inspireren door keukens uit de hele wereld. Regelmatig maakt hij een verre reis om ideeën op te doen bij koks in andere culturen. Ons team staat open voor vernieuwing. We maken bijvoorbeeld bij de bereiding van een aantal gerechten gebruik van de Big Green Egg. Dit unieke apparaat wordt door veel topkoks gebruikt en zorgt voor een totaal nieuwe smaakbeleving.

Streekproducten
We werken uisluitend met verse producten die vaak biologisch van oorsprong zijn en van onze vaste leveranciers uit onze eigen regio komen. Mooie streekproducten dus. Bijvoorbeeld de vissen, die gevangen worden door onze eigen Woerkumse vissers, staan regelmatig ook op het menu. Omdat we uitsluitend met verse producten werken laten we ons bij het samenstellen van de menukaart graag leiden door de seizoenen. 

 

Website design & Content Management Systeem door De Webmakers