Restaurant Woudrichem

Koude & warme voorgerechten

Tartaar van kalf met culiei, asperges,
aardappel en balsamico.
16,50

Ravioli met asperges en ricotta,
schuim van Parmezaan en lente-ui.
15,50

Wilde zalmforel met sesam, jonge spinazie, venusrijst,
zeeaster, asperges en dashi.
17,50

Medaillon van lamsfilet met Parmaham,
salie, gnocchi en doperwten.
18,50

Tonijn,
kort geschroeid, oesterblad,
komkommer, wasabi en soja .
18,50

Zeeuwse oesters
per stuk 3,75

Zeeuwse oesters gegratineerd
per stuk 4,00

Genieten met alle zintuigen:

Een lente proeverij van diverse koude en warme gerechten

vanaf 2 personen. 29,50 pp

À la carte is niet mogelijk bij meer dan 5 personen.

Allergieën of speciale wensen? Laat het ons weten.

Hoofdgerechten

Bommelerwaards runder entrecote van de Big Green Egg,

asperges, gegrilde aardappel, sjalot en lavas jus.
28,50

Duo van lam:

Medaillon van lamsfilet met Parmaham,

salie, gnocchi en doperwt.

Moussaka van lamsstoof.
32,50

Wilde zalmforel met sesam, jonge spinazie, venusrijst,

zeeaster, asperges en dashi.
29,50

 

3 gangen

Tartaar van kalf met culiei, asperges,
aardappel en balsamico.

Bommelerwaards runder entrecote van de Big Green Egg,
asperges, gegrilde aardappel, sjalot en lavas jus.

Tropisch lente-eitje:
Chocolade, mango, roze peperbes, limoen,
kokos en kataiffi.
42,50

4 gangen
Tartaar van kalf met culiei, asperges,
aardappel en balsamico.

Wilde zalmforel met sesam, jonge spinazie, venusrijst,
zeeaster, asperges en dashi.

Bommelerwaards runder entrecote van de Big Green Egg,
asperges, gegrilde aardappel, sjalot en lavas jus.

Tropisch lente-eitje: Chocolade, mango, roze peperbes, limoen, kokos en kataiffi.
47,50

5 gangen
Tartaar van kalf met culiei, asperges, aardappel en balsamico.
Ravioli met asperges en ricotta,
schuim van Parmezaan en lente-ui.

Wilde zalmforel met sesam, jonge spinazie, venusrijst, zeeaster, asperges en dashi.

Bommelerwaards runder entrecote van de Big Green Egg,
asperges, gegrilde aardappel, sjalot en lavas jus.

Tropisch lente-eitje: Chocolade, mango, roze peperbes,
limoen, kokos en kataiffi.
56,50

6 gangen
Tartaar van kalf met culiei, asperges,
aardappel en balsamico.

Ravioli met asperges en ricotta,
schuim van Parmezaan en lente-ui.

Wilde zalmforel met sesam, jonge spinazie, venusrijst,
zeeaster, asperges en dashi.

Medaillon van lamsfilet met Parmaham,
salie, gnocchi en doperwten.

Bommelerwaards runder entrecote van de Big Green Egg,
asperges, gegrilde aardappel, sjalot en lavas jus.

Tropisch lente-eitje: Chocolade, mango, roze peperbes, limoen, kokos en kataiffi.
66,50

7 gangen
Tartaar van kalf met culiei, asperges, aardappel en balsamico.

Ravioli met asperges en ricotta,
schuim van Parmezaan en lente-ui.

Wilde zalmforel met sesam, jonge spinazie, venusrijst, zeeaster, asperges en dashi.

Medaillon van lamsfilet met Parmaham,
salie, gnocchi en doperwten.

Bommelerwaards runder entrecote van de Big Green Egg, asperges, gegrilde aardappel, sjalot en lavas jus.

Kaas van de wagen met garnituur.

Tropisch lente-eitje: Chocolade, mango, roze peperbes, limoen, kokos en kataiffi.
76,50

Bij elk gerecht staat een passende wijn. Allergieën of speciale wensen? Laat het ons weten. Onze menu’s zijn ook in vegetarische variant verkrijgbaar.

Koude & warme voorgerechten

Tartaar van kalf met culiei, asperges,
aardappel en balsamico.
16,50

Ravioli met asperges en ricotta,
schuim van Parmezaan en lente-ui.
15,50

Wilde zalmforel met sesam, jonge spinazie, venusrijst,
zeeaster, asperges en dashi.
17,50

Medaillon van lamsfilet met Parmaham,
salie, gnocchi en doperwten.
18,50

Tonijn,
kort geschroeid, oesterblad, komkommer, wasabi en soja .
18,50

Zeeuwse oesters
per stuk 3,75

Zeeuwse oesters gegratineerd
per stuk 4,00

Genieten met alle zintuigen:
Een lente proeverij van diverse koude en warme gerechten

vanaf 2 personen. 29,50 pp

À la carte is niet mogelijk bij meer dan 5 personen.

Allergieën of speciale wensen? Laat het ons weten.

Hoofdgerechten
Bommelerwaards runder entrecote van de Big Green Egg,
asperges, gegrilde aardappel, sjalot en lavas jus.
28,50

Duo van lam:
Medaillon van lamsfilet met Parmaham,
salie, gnocchi en doperwt.

Moussaka van lamsstoof.
32,50

Wilde zalmforel met sesam, jonge spinazie, venusrijst,
zeeaster, asperges en dashi.
29,50

Saltimbocca
van zeeduivel en Spaanse ham, fregola, basilicum,
tomaat, zeekraal en bouillabaisse jus.
32,50

Naar smaak van de chef

Runderhaas van het Bommelerwaards rund.
32,50

Het seizoen van de kreeft
Oosterschelde kreeft K & J style
750 gram kreeft, asperges, zilte groenten en Hollandaise saus.

Dagprijs

Oosterschelde kreeft menu compleet
79,50

(ook à la carte te bestellen)

Salade van Oosterschelde kreeft,
cavaillon meloen, limoen, lavendel en zilte plantjes.
26,50

Bouillabaisse met kreeft,
saffraan, venkel en tomaat.
22,50

Risotto van Oosterschelde kreeft
met Parmezaan en verse kruiden.
19,50

Oosterschelde kreeft K & J style
met asperges, zilte groenten en Hollandaise saus.

Dagprijs
Dessert van aardbeien met yoghurt, basilicum en kletskop.

Desserts
Kaas van de wagen met garnituur.
14,50

Tropisch lente-eitje:
Chocolade, mango, roze peperbes, limoen, kokos en kataiffi.
13,50

Aardbeien met yoghurt, basilicum en kletskop.
13,50

Dame blanche K&J style.
13,50