Restaurant Woudrichem

 

Koude & warme voorgerechten

Dorade, wortel, peper, limoen en Hollandse garnalen.
18,50 

Bloemkool, gerookte amandelen en aardappel.
15,50

Kalfspastrami, boerenkool, zwezerik en citrus.
17,50

Huis gerookte zalmgerookt op beukenhout, komkommer,
creme fraiche en haringkuit.
18,50

Oosterse rundercarpaccio Shiitake, soja en sesam.
17,50

Zeeuwse oester naturel per stuk
3,75

gegratineerd met vadouvan Hollandaise. per stuk
4,25

met appel, komkommer, passievrucht, basilicum. per stuk
4,25

met rode wijnazijn en sjalotten.  per stuk
4,00

Genieten met alle zintuigen: Een herfst proeverij van diverse koude en warme gerechten vanaf 2 personen.
29,50 pp

Hoofdgerechten

Picanha van Australische rund “grain fed’’ met  linzen,
knolselderij en cipollini balsamico.
29,50

Kalfspastrami, boerenkool, zwezerik en citrus.
32,50

Wild van de dag (informeer hiernaar bij uw tafelheer/dame)

Zalm, schorseneren, Coquille, dragon en postelein.
29,50

Vangst van de dag (informeer hiernaar bij uw tafelheer/dame)

Naar smaak van de chef

Steak Rossini Australische biefstuk met gebakken eendenlever, saus met truffel en Madeira.
34,50 

Bijgerecht: Verse friet met mayonaise
4,00

À la carte is niet mogelijk bij meer dan 5 personen.
Allergieën of speciale wensen? Laat het ons weten.

Desserts

Kaas van de wagen met garnituur.
16,50

Poire Belle Helene K&J style
13,50

Dame blanche
13,50

 

4 gangen
Dorade, wortel, peper, limoen en Hollandse garnalen.  
Zalm, schorseneren, Coquille, dragon en postelein.        
Picanha van Australische rund “grain fed’’ met  linzen,
knolselderij en cipollini balsamico. Poire Belle Helene K&J style.
49,50

5 gangen
Dorade, wortel, peper, limoen en Hollandse garnalen.  
Bloemkool, gerookte amandelen en aardappel.
Zalm, schorseneren, Coquille, dragon en postelein.       
Picanha van Australische rund “grain fed’’ met  linzen,
knolselderij en cipollini balsamico. Poire Belle Helene K&J style.
 57,50

6 gangen
Dorade, wortel, peper, limoen en Hollandse garnalen.  
Bloemkool, gerookte amandelen en aardappel.
Zalm, schorseneren, Coquille, dragon en postelein. Kalfspastrami,
boerenkool, zwezerik en citrus.       
Picanha van Australische rund “grain fed’’ met  linzen,
knolselderij en cipollini balsamico. Poire Belle Helene K&J style.
66,50

7 gangen
Dorade, wortel, peper, limoen en Hollandse garnalen.  
Bloemkool, gerookte amandelen en aardappel.
Zalm, schorseneren, Coquille, dragon en postelein.
Kalfspastrami, boerenkool, zwezerik en citrus.       
Picanha van Australische rund “grain fed’’ met  linzen,
knolselderij en cipollini balsamico.
Kaas van de wagen met garnituur.
Poire Belle Helene K&J style.
76,50

Bij elk gerecht staat een passende wijn. Allergieën of speciale wensen? Laat het ons weten. Onze menu’s zijn ook in vegetarische variant verkrijgbaar.