Restaurant Woudrichem

Bij elk gerecht staat een passende wijn 6,50
Allergieën of speciale wensen? Laat het ons weten.
Onze zaligheden zijn ook in vegetarische variant verkrijgbaar.

Koude & warme voorgerechten
Gerookte eendenborst met Rijswijkse kersen, eendenlever, rode biet en zuring.
16,50

Bloemkool met vadouvan, cashewnoten, waterkers en aardappel.
15,00

Paella met gamba, schol, zeekraal en tomaat.
17,50

Pulled lam met waterdeeg, butternut, kikkererwt, harissa en komijn.
16,50
Zalm gerookt op beukenmot met komkommer, creme fraiche, borage en Quinoa.
18,50
Tartaar van bommelerwaards rund met parmezaan, zoet/zure tomaat en Pata negra ham.
17,50
Ierse oesters per stuk 
3,50

half dozijn 18,50
Allergieën of speciale wensen? Laat het ons weten.

HoofdgerechtenSaltimbocca van kalfshaas, sukade, cantharellen, salie en parmaham.

28,50

Entrecote van het Bommelerwaardsrund
27,50

Pulled lam met waterdeeg, lamsracks, butternut, kikkererwt, harissa en komijn.
29,50
Naar smaak van de chef
Oosterschelde kreeft.  Zie kreeftenmenu.

Australische ossenhaas.
35,00

Desserts
Kaasassortiment
14,50

Dame blanche kruiden en jasmijn style.
10,50
 

Dessert van aardbeien, frambozen,
rabarber, vanille, mint en hibiscus.
12,50

Allergieën of speciale wensen? Laat het ons weten.

Het seizoen van de kreeft
Oosterschelde kreeft K & J style 750 gram kreeft, zilte groenten en Hollandaise saus.
 Dagprijs
Oosterschelde kreeft menu compleet
75,00
(ook à la carte te bestellen)

Salade met Oosterschelde kreeft, tonijn, avocado en sambai.
24,50

Bouillabaisse met kreeft,
 saffraan en schelpdieren.
24,50

Paella met Oosterschelde kreeft en venkel. 
19,50

Oosterschelde kreeft K & J style Kreeft, zilte groenten en Hollandaise saus.
Dessert van aardbeien, frambozen,
rabarber, vanille, mint en hibiscus.
12,50
 

Wij blijven thuis en nemen u mee op een culinaire reis
door Europa

 

3         gangen
Gerookte eendenborst meen zuring.
Saltimbocca van kalfshaas, sukade, cantharellen, salie en parmaham.
Dessert van aardbeien, frambozen, rabarber, vanille, mint en hibiscus.
42,50

4         gangen
Gerookte eendenborst met rijswijkse kersen, eendenlever, rode biet en zuring.
Paella met gamba, schol, zeekraal en tomaat.
Saltimbocca van kalfshaas, sukade, cantharellen, salie en parmaham. 
Dessert van aardbeien, frambozen, rabarber, vanille, mint en hibiscus.
48,50
5         gangen
Gerookte eendenborst met rijswijkse kersen, eendenlever, rode biet en zuring.
Bloemkool met vadouvan, cashewnoten, waterkers en aardappel.
Paella met gamba, schol, zeekraal en tomaat.
Saltimbocca van kalfshaas, sukade, cantharellen, salie en parmaham.
Dessert van aardbeien, frambozen, rabarber, vanille, mint en hibiscus.
57,50

6         gangen
Gerookte eendenborst met rijswijkse kersen, eendenlever, rode biet en zuring.
Bloemkool met vadouvan, cashewnoten, waterkers en aardappel.
Paella met gamba, schol, zeekraal en tomaat.
Pulled lam met waterdeeg, butternut, kikkererwt, harissa en komijn.
Saltimbocca van kalfshaas, sukade, cantharellen, salie en parmaham.
Dessert van aardbeien, frambozen, rabarber, vanille, mint en hibiscus.
67,50

7         gangen
Gerookte eendenborst met rijswijkse kersen, eendenlever, rode biet en zuring.
Bloemkool met vadouvan, cashewnoten, waterkers en aardappel.
Paella met gamba, schol, zeekraal en tomaat.
Pulled lam met waterdeeg, butternut, kikkererwt, harissa en komijn.
Saltimbocca van kalfshaas, sukade, cantharellen, salie en parmaham.kaasassortiment
Dessert van aardbeien, frambozen, rabarber, vanille, mint en hibiscus.
76,50