Restaurant Woudrichem

Winter

Koude & warme voorgerechten
Hollandse mulfilet, strandkrab, argentijnse gamba en borage.
18,50 

Couscous, butternut, ras el hanout en yoghurt.
15,50

Woudrichemse snoekbaars, ossenstaart, spruitjes en Madeira.
17,50

Terrine van fazant, eendenlever, pruim en cavolo nero.
18,50


Wildzwijn, cepes, gerookt buikspek en prei.
17,50
Zalm gerookt op beukenhout,
komkommer, creme fraiche en haringkuit.
18,50

Oosterse rundercarpaccio Shiitake, soja en sesam.
17,50

Zeeuwse oester naturel
per stuk 3,75

gegratineerd met vadouvan Hollandaise.
per stuk 4,25

met appel, komkommer, passievrucht, basilicum.
per stuk 4,25

met rode wijnazijn en sjalotten. 
per stuk 4,00

Genieten met alle zintuigen:
Een winterse proeverij van diverse
koude en warme gerechten
vanaf 2 personen. 29,50 pp


Hoofdgerechten
Woudrichemse snoekbaars, ossenstaart, spruitjes en Madeira.
32,50

Wildzwijn, cepes, gerookt buikspek en prei.
29,50

Europees hert, amandelen, knolselderij, linzen,
five spices en kweepeer.
32,50

Wild van de dag
(informeer hiernaar bij uw tafelheer/dame)
Vangst van de dag
(informeer hiernaar bij uw tafelheer/dame)

Naar smaak van de chef
Steak Rossini
Australisch biefstuk met gebakken eendenlever,
saus met truffel en Madeira.
34,50

Bijgerecht:
Verse friet met mayonaise 4,95

À la carte is niet mogelijk bij meer dan 5 personen.
Allergieën of speciale wensen?
Laat het ons weten.

Desserts
Kaas van de wagen met garnituur.
16,50

Mandarijn, witte chocolade, bloedsinaasappel en kardemom.
13,50

Dame blanche
13,50

 

4 gangen
Hollandse mulfilet, strandkrab, argentijnse gamba en borage

 Woudrichemse snoekbaars, ossenstaart, spruitjes en Madeira.

         Europees hert, amandelen, knolselderij, linzen,
five spices en kweepeer.

Mandarijn, witte chocolade, bloedsinaasappel en kardemom.
49,50


5 gangen
Hollandse mulfilet, strandkrab, argentijnse gamba en borage

Couscous, butternut, ras el hanout en yoghurt.

Woudrichemse snoekbaars, ossenstaart, spruitjes en Madeira. 

Europees hert, amandelen, knolselderij, linzen,
five spices en kweepeer.

Mandarijn, witte chocolade, bloedsinaasappel en kardemom.
 57,50


6 gangen
Hollandse mulfilet, strandkrab, argentijnse gamba en borage

Couscous, butternut, ras el hanout en yoghurt.

Woudrichemse snoekbaars, ossenstaart, spruitjes en Madeira

Wildzwijn, cepes, gerookt buikspek en prei. 

Europees hert, amandelen, knolselderij,
linzen, five spices en kweepeer.

Mandarijn, witte chocolade, bloedsinaasappel en kardemom.
66,50


7 gangen
Hollandse mulfilet, strandkrab, argentijnse gamba en borage. 

Couscous, butternut, ras el hanout en yoghurt.

Woudrichemse snoekbaars, ossenstaart, spruitjes en Madeira.

Wildzwijn, cepes, gerookt buikspek en prei.

Europees hert, amandelen, knolselderij, linzen,
five spices en kweepeer.

Kaas van de wagen met garnituur.

Mandarijn, witte chocolade, bloedsinaasappel en kardemom.
76,50


Bij elk gerecht staat een passende wijn.
Allergieën of speciale wensen?
Laat het ons weten.
Onze menu’s zijn ook in vegetarische variant verkrijgbaar.