Restaurant Woudrichem

Dinerkaart

Menukaart December 2017

U kunt de menukaart ook hier downloaden

 
   

3    gangen

Bommelerwaards Rund

Tartaar, knolselderij, balsamico, aardpeer en truffel.

Hollands Kalf

Entrecote, witlof, Parmezaan,  zwarte knoflook en paddenstoelen.

Dessert

Yoghurt, Citrus, basilicum, mango, vlierbessenbloesem en kardemom.

    42,50

4    gangen

Bommelerwaards Rund

Tartaar, knolselderij, balsamico, aardpeer en truffel.                  

Skrei “Een legende uit het hoge noorden” Een kabeljauw gevangen bij de Lofoten. 

Winterprei, fregola, schaaldieren, postelein en coquilles.

Hollands Kalf

Entrecote, witlof, Parmezaan,  zwarte knoflook en paddenstoelen.

Dessert

Yoghurt, Citrus, basilicum, mango, vlierbessenbloesem en kardemom.

47,50

5    gangen

Bommelerwaards Rund

Tartaar, knolselderij, balsamico, aardpeer en truffel.

Ravioli, sjalotten, eekhoorntjesbrood en witte boon.

Skrei “Een legende uit het hoge noorden” Een kabeljauw gevangen bij de Lofoten. 

Winterprei, fregola, schaaldieren, postelein en coquilles.

Hollands Kalf

Entrecote, witlof, Parmezaan,  zwarte knoflook en paddenstoelen.

   Dessert

Yoghurt, Citrus, basilicum, mango, vlierbessenbloesem en kardemom.

 56,50

6    gangen

Bommelerwaards Rund

Tartaar, knolselderij, balsamico, aardpeer en truffel.

Ravioli, sjalotten, eekhoorntjesbrood en witte boon.

Skrei

“Een legende uit het hoge noorden” Een kabeljauw gevangen bij de Lofoten. 

Winterprei, fregola, schaaldieren, postelein en coquilles.

 Franse kwartel

Couscous, witte druif, butternut, hazelnoot en ras el hanout.         

Hollands Kalf

Entrecote, witlof, Parmezaan,  zwarte knoflook en paddenstoelen.

  Dessert

Yoghurt, Citrus, basilicum, mango, vlierbessenbloesem en kardemom.

66,50

7    gangen

Bommelerwaards Rund

Tartaar, knolselderij, balsamico, aardpeer en truffel.

Ravioli, sjalotten, eekhoorntjesbrood en witte boon.

Skrei

“Een legende uit het hoge noorden” Een kabeljauw gevangen bij de Lofoten. 

Winterprei, fregola, schaaldieren, postelein en coquilles.

Franse kwartel

Couscous, witte druif, butternut, hazelnoot en ras el hanout.   

Hollands Kalf

Entrecote, witlof, Parmezaan,  zwarte knoflook en paddenstoelen.

Kaas van de wagen met garnituur.

Dessert

Yoghurt, Citrus, basilicum, mango, vlierbessenbloesem en kardemom.

76,50

Bij elk gerecht staat een passende wijn.

Allergieën of speciale wensen? Laat het ons weten.

Onze menu’s zijn ook in vegetarische variant verkrijgbaar.

 

 
   



 

 
   

 

Website design & Content Management Systeem door De Webmakers