Restaurant Woudrichem

Dinerkaart

Menukaart December 2017

U kunt de menukaart ook hier downloaden

3 gangen
Surf & Turf
Tonijn, kalfsrosbief, makreel, aardappel en witlof.
Europees hert
Rodekool, schorseneren, stoof, cranberry’s.
Poire Belle Helene K&J style 2017
Gepocheerde peer uit de tuin, chocolade, vanille en crème suisse .

42,50

4 gangen
Surf & Turf
Tonijn, kalfsrosbief, makreel, aardappel en witlof.
Schelvis, bloemkool, spitskool, oerwortel en Vandouvan.
Europees hert
Rodekool, schorseneren, stoof, cranberry’s.
Poire Belle Helene K&J style 2017
Gepocheerde peer uit de tuin, chocolade, vanille en crème suisse .

47,50


5 gangen
Surf & Turf
Tonijn, kalfsrosbief, makreel, aardappel en witlof.
Knolselderij, appels, cantharellen, aardappel en walnoot.
Schelvis, bloemkool, spitskool, oerwortel en Vandouvan.
Europees hert
Rodekool, schorseneren, stoof, cranberry’s.
Poire Belle Helene K&J style 2017
Gepocheerde peer uit de tuin, chocolade, vanille en crème suisse .

56,50


6 gangen
Surf & Turf
Tonijn, kalfsrosbief, makreel, aardappel en witlof.
Knolselderij, appels, cantharellen, aardappel en walnoot.
Schelvis, bloemkool, spitskool, oerwortel en Vandouvan.
Gerookte zwijnshaas, risotto met eekhoorntjesbrood.
Europees hert
Rodekool, schorseneren, stoof, cranberry’s.
Poire Belle Helene K&J style 2017
Gepocheerde peer uit de tuin, chocolade, vanille en crème suisse .

66,50


7 gangen
Surf & Turf
Tonijn, kalfsrosbief, makreel, aardappel en witlof.
Knolselderij, appels, cantharellen, aardappel en walnoot.
Schelvis, bloemkool, spitskool, oerwortel en Vandouvan.
Gerookte zwijnshaas, risotto met eekhoorntjesbrood.
Europees hert
Rodekool, schorseneren, stoof, cranberry’s.
Kaas van de wagen met garnituur.
Poire Belle Helene K&J style 2017
Gepocheerde peer uit de tuin, chocolade, vanille en crème suisse .
76,50


Bij elk gerecht staat een passende wijn.
Allergieën of speciale wensen? Laat het ons weten.
Onze menu’s zijn ook in vegetarische variant verkrijgbaar.


Koude & warme voorgerechten
Surf & Turf
Tonijn, kalfsrosbief, gamba, aardappel en witlof.
16,50

Knolselderij, appels, cantharellen, aardappel en walnoot.
13,50

Schelvis, bloemkool, spitskool, oerwortel en Vandouvan.
16,50

Gerookte zwijnshaas, risotto met eekhoorntjesbrood.
15,50

Steaktartaar Klassiek K& J style
Augurk, kappertjes, ei & ui.
16,50

Konijn/ Eendenlever terrine met
Kletsenbrood, in Woerkums bier geweckte pruim en appel.
17,50

Gedoken Coquilles gebakken, bloemkool,
hazelnoot, gebrande boter.
19,50

Zeeuwse oesters per stuk 3,75

Zeeuwse oesters gegratineerd 4,00

Smaakproeverij die alle zintuigen prikkelt
Koude en warme gerechtjes.
Vanaf 2 personen.
Sharing dining.

p.p. 24,50


À la carte is niet mogelijk bij meer dan 5 personen.
Allergieën of speciale wensen? Laat het ons weten.

Hoofdgerechten

Europees hert
Rodekool, schorseneren, stoof, cranberry’s.

29,50


Gedoken Coquilles gebakken, bloemkool,
hazelnoot, gebrande boter.

37,50


Wilde fazant
Zuurkool, jeneverbes, eendenlever en pastinaak.

32,50


Schelvis, bloemkool, spitskool, oerwortel en Vandouvan.

28,50


Naar smaak van de chef
Vangst van de dag*
Dagprijs


Hollandse runderhaas.
32,50
* informeer hiernaar bij ons personeel.

Desserts
Kaas van de wagen met garnituur.
14,50
Dame blanche Kruiden en Jasmijn style.
11,50
Poire Belle Helene K&J style 2017
Gepocheerde peer uit de tuin, chocolade, vanille en crème suisse
10,50

Website design & Content Management Systeem door De Webmakers